Bergschenhoek

Pilateslessen in Bergschenhoek


Wil je Pilates doen in Bergschenhoek? Dan moet je zeker de voordelen ontdekken van deze populaire bewegingsvorm voor je lichaam en geest. Bewegen is namelijk goed voor je algemene welzijn en zorgt ervoor dat je je gelukkig voelt. Tijdens onze Pilateslessen in Bergschenhoek staat vitaliteit centraal. Je leert daar de juiste ademhalingstechnieken en doet effectieve oefeningen om je spieren sterker te maken en flexibeler te worden. Je zult de energie en balans ervaren die Pilates biedt. Boek vandaag nog een gratis eerste les en ervaar het zelf!

 
 
 
 

Wil je een gratis proefles volgen, of wil je meer weten over Pilates?

Stuur mij dan een bericht of bel me! tel:+31641138634 e-mailen kan ook ellynpetimesas@gmail.comBen jij op zoek naar een manier om je lijf sterk en soepel te krijgen? Zoek je een fysieke inspanning die tegelijkertijd ook rust geeft in je hoofd? Heb je een druk leven en heb je weinig tijd voor jezelf, maar wil je toch een uurtje per week investeren in een uitgebalanceerde les die je krachtig en lenig maakt? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat Pilates is en wil je het een keer proberen? Dat kan! Kom gratis kennismaken met Pilates. De eerste les kost je niks. Het geeft je de gelegenheid om Pilates zelf te proberen en te kijken of het bij je past.

Wat kan Pilates voor jou betekenen?

Zeer toegankelijk

Pilates was oorspronkelijk gebonden aan toestellen en apparaten en daarom niet bereikbaar voor het brede publiek. Dat is veranderd sinds de methode zorgvuldig vertaald is naar grondoefeningen. In de les beweeg je in je eigen tempo en is er veel aandacht voor de ademhaling. Pilates is geschikt voor alle leeftijden en elk postuur en... niet te vergeten, het doen is een plezier!


Eerste les is gratis / kosten

Heb je interesse in een persoonsgerichte en dynamische groepsles, goed voor lichaam en geest, kom dan langs voor een gratis proefles. De kosten hierna bedragen €11,- per les en je betaalt voor een half jaar.

Pilates Bergschenhoek